QUI SÓC

Actor, guionista i director de teatre.

Des dels 14 anys que faig teatre. Primer va ser com a amateur interpretant diversos papers en diferents grups, com La Roda de Castellgalí , el grup teatre NEI d’Artés i el grup de teatre de Navarcles. També he participat, fent petites col·laboracions, en diverses sèries de TV3 com El Cor de la Ciutat, Temps de Silenci, Plats Bruts i Kubala, Moreno i Manchon. 

Durant  12 anys vaig escriure i dirigir l’espectacle anual dels botiguers de Navarcles i des de fa 15 anys escric i dirigeixo els espectacles de l’Esplai Navarclí i de l'esplai Artesenc de l'Amistat.

Sóc coautor de l’obra “Com a casa no hi ha res” i autor de l’obra guanyadora del concurs de guions de l’any 2007 de la Inocentada de Manresa i que es va estrenar el gener del 2009 "M'apunto a Manresa, i tu, t'apuntes?".  

Sóc autor de l'obra ESCOLTANT LA PLUJA.

Vaig dirigir durant 4 anys  ELS PASTORETS de Josep Mª Folch i Torras dels que jo n'he fet l'adaptació i que es continuen representant a Navarcles.

L'any 2010 vaig participar en "UNES POLAROIDS EXPLÍCITES", un muntatge de l'Institut del teatre de Barcelona dirigit per Marta Noguera.

Com a actor professional interpreto el monòleg CÒMPLICES de l'Isabel Clara Simó (del qual en tinc els drets exclusius) , el 2012 estreno a Navarcles el meu nou projecte teatral professional COM US DEIA....EL REI ESTÀ FOTUT , un monòleg basat en textos de Serafí Pitarra del que jo he fet la dramaturgia i musicat per David Martell. He format part de la Companyia Òpera Còmica de Barcelona amb la que he estrenat les sarsueles: "L'ESQUELLA DE LA TORRASSA"  , " RENOI, QUINA NIT DE NUVIS! " i "EL CESADO CASADO" que Viviana Salisi i Artur Arranz, com a directors de la Companyia, han adaptat per tal d'agilitzar-les i fer-les més entenedores al públic d'avui. 
Durant l'any 2014 estreno MESTRE OLEGUER, obra d'Àngel Guimerà, adaptada per mi i musicada per David Martell.
Al setembre del 2017 estreno amb la violoncelista ANNA COSTA LA NIT JUST ABANS DELS BOSCOS, una reflexió sobre la vida i la mort, sobre la societat de la que formem part , sobre la solitud, la comunicació entre les persones i la desesperació.