LA NIT JUST ...Bernard- Marie Koltès  ( 1948- 1989 ). Traducció de Sergi Belbel
Estem davant d’un dels  dramaturgs francesos més representats del món. Un autor que s’ha convertit en un clàssic del teatre francès contemporani. 
“La nit just abans dels boscos” , és una reflexió sobre la vida i la mort, sobre la societat de la que formem part , sobre la solitud, la comunicació entre les persones, la desesperació.
Un home enmig de la puja i de la llum  tèrbola que il·lumina els carrers dels suburbis d’una gran ciutat,  busca desesperadament una persona amb la que parlar, a qui poder explicar-li, les seves pors, els seus odis, els seus anhels i  projectes, però sobre tot, una persona que l’escolti i amb qui poder comunicar-se.... Encara que sigui un desconegut.
 L’home de la pluja, l’home sense nom,  implora la transparència de la igualtat, l’abolició de les diferències, en  el sentit més ampli de la paraula “.
Adaptació i interpretació : Jaume Costa
Creació musical, arranjaments i interpretació :   Anna Costa
L’obra que veureu és una adaptació dels dos intèrprets , fusionant el text i la música en un sol element teatral. La música acompanya la paraula , fent encara més emotiu aquest text extraordinari  i creant l’atmosfera adequada en cada moment. 
Durada de l'espectacle: 70 min. aprox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada